Teol.hu videó

2024.03.04. 16:03

Kágyi Árvácska Rebeka góljával nyert a Szekszárdi WFC a Soroksár ellen (videó)

A Szekszárdi WFC 1–0-ra legyőzte a Soroksár SC-t a Simple Női Liga – március 2-án megtartott – tavaszi nyitófordulójában.

Berg Sándor

Kágyi Árvácska Rebeka igazi csapatkapitány, ő szerezte ugyanis az első félidő – s mint kiderült, az egész meccs – egyetlen gólját. Egy átlövés után a vendégjátékosok és a hazai játékosok lába alatt is elsuhant a labda (Nagy-Cseke Vivien Edina próbált belenyúlni, de nem érte el), és a kapu jobb oldalába gurult. A folytatásban több ígéretes akciót is vezettek a hazaiak, egy ízben Brianna Taylor adott középre remekül, de a gólszerző Kágyi feje felett elsuhant a labda.

Simple Női Liga, NB I, a 13. fordulóban

Szekszárdi WFC–Soroksár SC 1–0 (1–0)
Szekszárd, városi sporttelep. Vezette: Hegyi E. (Juhász D., Rigó V.)
Szekszárd: Janecz – Schell, Acsádi P., Jáhn, Zahár – Vári, Kovács Zs., Kágyi K. – Nagy-Cseke V., Kágyi R., Taylor. Vezetőedző: Micskó Márk.
Soroksár: Ascher – Papp A., Molnár A., Kern, Szőke F., Mucsi, Győrik, Patkós, Nyul P., Váradi, Rosie Genoveva. Vezetőedző: Dukon Béla. 
Gólszerző: Kágyi R. (16.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!