Női labdarúgás

2024.03.25. 19:32

Kiakadt a szekszárdi edző: „A játékosoknak is magukba kell nézniük!”

Micskó Márk többet remélt az egy bajnoki pontnál a Budaörs otthonában. A Simple Női Ligában szereplő szekszárdiak edzője önkritikát gyakorolt, de azt is mondta, hogy a játékosoknak is magukba kell nézniük.

Rónai Gábor

Micskó Márk, a szekszárdiak vezetőedzője

Fotó: Makovics Kornél

„Két felemás félidőt játszottunk. Az első egyértelműen a miénk volt, több nagy helyzetet, ziccert dolgoztunk ki, sajnos ezeket rendre kihagytuk – összegzett Micskó Márk, a szekszárdiak vezetőedzője az 1–1-es döntetlent hozó összecsapás után. – A szünetben megbeszéltük, hogy jobban kell koncentrálni a helyzeteknél, illetve rá kell tenni még egy lapáttal, ha meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Sajnos azonban a csapat nem úgy teljesített, ahogyan vártuk, hamar vezetést szerzett az ellenfél, szerencsére gyorsan sikerült egyenlítenünk. Ellenfelünk a második félidőben többet tett a győzelemért, így a mérkőzést tekintve reális eredmény született” – fogalmazott a szakember.

„Megvizsgáljuk a stábbal az elmúlt heti programot, hogy esetleg mit rontottunk el a felkészítésben, de a játékosoknak is magukba kell nézniük, hogy mindenki úgy készült-e erre a mérkőzésre, ahogyan szokott. Jó lett volna nyerni, de a minimálisan kitűzött eredményt elértük, és dolgozunk tovább, hogy bent maradjunk az NB I-ben” – bosszankodott Micskó Márk.

A szekszárdiak szombaton délután két órától újfent saját közönségük előtt lépnek pályára. Vári Viktóriáék az Astra-HFC Üllő csapatát fogadják, ekkor kínálkozik majd az első lehetőség a javításra.

Simple Női Liga, a 16. fordulóban. 
Budaörs–Szekszárdi WFC 1–1 (0–0). 
Budaörs, v.: Kalmár P.  (Szabó L., Fontányi L.). Budaörs: Szőcs R. – Sárosi (Sólyomvári, 71.), Tksikhan, Oláh, Berencsi, Skryhanava (Szűcs Á., 61.), Balázs-Hegedűs (Kirschner, 61.), Dencz, Kajdy, Hirchyts, Hiba. Szekszárd: Török – Schell, Acsádi, Jáhn, Vári – Kovács Zs., Kágyi K., Nagy-Cseke V. (Kiss G., 70.) – Prigli (Zahár, 60.), Kágyi R. (Sereg, 94.), Taylor. Gól: Tsikhan (48.), illetve Vári (51., 11-esből).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!