Kosárlabda

2024.03.24. 10:50

Mario Ihring: „Remélem nem fogjuk kiábrándítani a várost, a szurkolókat”

Szörnyű utolsó percet produkált Oroszlányban az Atomerőmű SE, amely szombati vereségével lecsúszott a felsőházi rájátszásról.

Teol.hu

Mario Ihring (jobbról) reméli, hogy nem ábrándulnak ki a paksi szurkolók

Fotó: Hoffartne Kati

Ebben az évben sem jött össze a playoff, zsinórban immáron harmadszor. Az Atomerőmű SE szombaton este Oroszlányban is vereséget szenvedett, s az utolsó helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán. A 84–73-ra elveszített találkozó után paksi részről a vezetőedző, Sebastjan Krasovec és az irányító, Mario Ihring értékelte a látottakat. 

„Gratulálok az oroszlányiaknak, remek formát mutatnak mostanában, jó esélyük van bejutni a rájátszásba, sok sikert kívánok nekik. Sok büntetőt adtunk az OSE-nak, majdnem kétszer annyit mint amennyit mi dobtunk. Így nehéz nyerni idegenben. Mindkét csapatnak volt sok eladott labdája, amiből a gyorsindítások miatt jó volt nézni a meccset. A végén bár közel kerültünk, a különbség végül nagyobb lett, mert szörnyű utolsó percet játszottunk. Azt hiszem ennél sokkal többre is képes a csapat, vissza kell mennünk dolgozni és mindent megtenni a bentmaradásért” – mondta Sebastjan Krasovec.

„Kemény meccs volt, küzdöttünk, de valahogy nem sikerült elkapni a ritmust. visszajöttünk három pontra a végén, de valami egyszerűen visszatartott minket, próbáltunk megoldást találni, de valahogy nagyon nehéz néha túljutnunk valamin. Tizenegy meccs van hátra és remélem össze tudjuk kapni magunkat. A jó történelmű Paks csapatát bent fogjuk tartani, remélem nem fogjuk kiábrándítani a várost, a szurkolókat. Köszönöm, hogy ebben a nehéz helyzetben is eljöttek és támogattak minket. Sok meccs van hátra, előre kell mennünk” – összegzett Mario Ihring.

Az Atomerőmű SE március 30-án, szombaton 18 órától a kecskemétieket fogadja az alapszakasz utolsó fordulójában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!