Kosárlabda

2024.03.15. 16:30

Mészáros Zalán: – Megdobogtatta a szívem, hogy Ferdi és Robi meze közé került az enyém is

Az ASE Örökös Bajnokának mezét múlt héten vonultatta vissza az Atomerőmű SE. Mészáros Zalán köszönetet mondott korábbi csapattársainak, edzőinek, a városnak és szurkolóknak.

Teol.hu

Mészáros Zalán megtisztelőnek tartja az ASE gesztusát

Fotó: Molnár Gyula

„Nagyon megdobogtatta a szívem, hogy Ferdi és Robi meze közé oda került az enyém is: 8-14-18. Morgen Ferdinánd fantasztikus, született paksi tehetség volt, akit sajnos nagyon korán elvesztettünk. Gulyás Róbert neve pedig nem kérdés, hogy összeforrt Pakssal, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy közéjük kerülhettem” – fogalmazott a TelePaksnak a 110-szeres válogatott Mészáros Zalán, fantasztikusnak és megtisztelőnek jellemezve az ünnepi ceremóniát.

Mészáros Zalán megtisztelőnek tartja az ASE gesztusát
Mészáros Zalán megtisztelőnek tartja az ASE gesztusát 
Fotó: Molnár Gyula

Az ASE Örökös Bajnoka beszédében köszönetet mondott Gulyás Róbertnek és az Atomerőmű SE vezetőségének, hogy

így tisztelegnek azok előtt az évek előtt, amit együtt eltöltöttünk, azon sikerek előtt, amit nem csak én, de a csapattársaim, a stáb és a szurkolók letettünk az asztalra.

Mészáros Zalán a 2000/2001-es szezonban mutatkozott be először az atomvárosi csapatban és egészen a 2011-es visszavonulásáig piros-kék mezben lépett pályára. A jelenleg a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Szakmai és Utánpótlás Bizottság elnöke, illetve a Vasas Akadémia fiú szakágnak vezetője az egyetlen olyan volt Atomerőmű SE játékos, aki az „aranykorban” mind a négy bajnoki -és kupagyőzelemből kivette a részét, csapatkapitányként nemcsak a pályán, de azon kívül is példát mutatott mindenki számára.

Már három mez lóg le a Gesztenyés úti Sportcsarnok gerendájáról
Fotó: Molnár Gyula

A csapat belerondított az ünnepi eseménybe azzal, hogy simán kikapott a Szegedtől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!