Labdarúgás

2024.03.31. 19:08

Nem jött ez jól, kikapott a dunaújvárosiaktól a Bonyhád-Majos (képgalériával)

A Bonyhád-Majos hazai pályán 1–0-ás vereséget szenvedett a sereghajtó Dunaújvárostól az NB III-as focibajnokság húsvét vasárnapi meccsén.

Teol.hu

Pál Achilles (14) és a majosiak meglepetésre megbotlottak a dunaújvárosiak elleni bajnokijukon

Fotó: Mate Reka

A jó tavaszi kezdés, a Fradi II (2–1) és a Fehérvár II (1–0) elleni győzelmek után immáron sorozatban a harmadik vereségét jegyezte a Bonyhád-Majos, amely a dunaújvárosiakkal szemben maradt alul saját pályáján. Csillag László csapata nagyot harcolt a vasárnapi találkozón, de a tipikus egygólos meccsen a vendégek szerezték azt az egyet. Nem jött jól ez a vereség a majosiaknak, akik egy esetlege sikerrel egy kicsit megnyugodhattak volna...

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 22. fordulóban
Bonyhád-Majos–Dunaújváros 0–1 (0–0)
Majos, v.: Virág A. (Juhász Sz., Németh B.). Majos: Budzsáklia – Széles, Pál A., Preininger, Kugli (Enyedi, 55.) – Kovács L., Kugler, Mácsik D. (Horváth M., 55.) – Lőrinc D. (Tóth B., 82.), Pál M., Sajnovics (Vukk, 62.). Vezetőedző: Csillag László. Dunaújváros: Halasi –Horváth M., Stampfel, Bata, Jakab D., Tapiska (Ferenczy, 86.), Szepessy, Vörös T. (Rédling, 57.), Kozma (Péter N., a szünetben), Molnár M. (Dankó, 62.), Puskás G. Vezetőedző: Dobos Barna. Gólszerző: Szepessy (73.). 

A majosiak a következő fordulóban, jövő vasárnap Mohácsra látogatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!