Darts

2024.03.22. 14:00

Olyanok voltak, mint a piros hetes: mindent vittek az Alisca Darts versenyzői

A Vasárnapi Darts Sorozat aktuális fordulóján bizonyítottak az Alisca Darts versenyzői, akik mindegyik érmet hazahozták.

Teol.hu

Adorján Ádám, Haáz Gergő és Fehér János a paksi verseny dobogóján

Fotó: Beküldött kép

Mozgalmas hetet zárt le az Alisca Darts a Paksi DC által rendezett Vasárnapi Darts Sorozat 3. fordulójával. Dombóváron Fehér Jánosnak bronz, Kaposváron Adorján Ádámnak arany jutott – ezúttal mindent vittek a szekszárdiak, akik remek formában játszottak. A harminchárom fős mezőnyből négy aliscás jutott be az elődöntőbe, ahol Fehér János-Haáz Gergő és Tibai Attila-Adorján Ádám mérkőztek meg. 

Fehér és Haáz mérkőzése volt izgalmasabb. Fehér János egymást követő két legben, először 156-os, majd egy 126-os bullos kiszállóval kapaszkodott vissza a meccsbe. A döntő legben már Haáz Gergőnek mentek jobb helyre a nyilai, így 4–3-ra nyerte a meccset. A másik mérkőzésen Adorján Ádám, 4-1 arányban nyert Tibai Attila ellen. A döntőben Haáz jó formában játszott és 5–2-re győzte le Adorjánt. A bronzmeccsen pedig Fehér győzött Tibai ellen 4–3-ra, egy végletekig kiélezett játszmában. A legmagasabb kiszállót Fehér János érte el, aki 156 pontról nullázta le a táblát. 

A végeredmény:
1. Haáz Gergő (Alisca Darts)
2. Adorján Ádám (Alisca Darts)
3. Fehér János (Alisca Darts)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!