Helyi sport

2024.04.06. 11:52

Ifjabb Fekete László is indult az erős emberek versenyén

Izgalmas eseménynek lehettek szemtanúi hétvégén a dunaföldváriak, a kilencszeres világbajnok, ifjabb Fekete László is megmérettette magát az erős emberek versenyén. A nézők kedvéért ugyanis elhúzott egy tizenhat tonnás kamiont.

Farkas Eszter

Nagyon sok néző volt kíváncsi a négy nemzet versenyzőinek – Magyarország, Szlovákia, Szerbia és Csehország – hat különböző versenyszámban történő összecsapására. Az esemény során olyan kihívások vártak a versenyzőkre, mint a százötven kilós kőgolyó emelése, a tizenhat tonnás kamion húzása, a szikla fej fölé nyomása, több száz kilós súlyok cipelése különböző távolságokra, valamint a súlyok oldalra tartása. Ezek a próbatételek nem csupán az erőt, hanem az állóképességet, az akaratot és az elszántságot is próbára tették.

Beküldött kép.

Ifjabb Fekete László – aki nemcsak a világbajnoki címeket tudhatja magáénak, de egyben a verseny szervezője is – elmondta portálunknak, nagy örömére szolgál, hogy egyre több fiatal érdeklődését keltik fel és egyre többen csatlakoznak hozzájuk. 

A hétvégi verseny legjobbjai:

I. helyezett Szlovákia – Uvacek Patrik, Jaro Moskovciak

II. helyezett Csehország – Milan Čanda, Matej Brabec

III. helyezett Magyarország – Kovács Zsolt, Szávics Balázs

A szerbiai versenyzők: Marko Vucic, Renato Repic.

A magyar versenyzők: Krifkó Milán, Horváth József, Boda András, Kovács Péter, Bakos Alex, Király Dávid, Csizmadia Ferenc, Lángos József, Papp Ádám 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!