Labdarúgás

2024.04.14. 18:16

Méretes pofont kapott otthon a kaposváriaktól a Bonyhád-Majos

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a Bonyhád-Majos és a Kaposvári Rákóczi NB III-as bajnokiján, amit a vendégek 4–0-ra nyertek a völgység fővárosában.

Berg Sándor

A szünetben beállt Kugler Kristófnak sem jött össze a szépítés a Kaposvár ellen

Fotó: Máté Réka

Rosszabbul nem is kezdődhetett volna a találkozó a völgységiek számára, akik már a második percben hátrányba kerültek. A sokkból még fel sem ocsúdtak, amikor az erőtől duzzadó Kaposvár (az előző fordulóban a „kis Fradit” győzték le a somogyiak) megduplázta előnyét. Pintér Máté találatára még hármat pakolt rá Babinszky Bence az első félidőben, amivel a zöld-fehérek negyvenöt perc alatt beállították a meccse végeredményét.

Az újabb vereség azt jelenti, hogy Csillag László együttese az utolsó öt bajnokijából négyet elveszített, ráadásul sorozatban harmadik hazai bajnokiján kapott ki úgy, hogy még gólt sem lőtt (korábban MTK II 0–2, Dunaújváros 0–1). Javítási lehetőségük jövő héten vasárnap az Érd otthonában lesz a bonyhád-majosiaknak.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 27. forduló
Bonyhád-Majos–Kaposvári Rákóczi FC 0–4 (0–4)
Majos, v.: Gáspár A. (Szalai D., Keszthelyi)
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Széles, Vető, Preininger, Kugli (Mácsik D., 75.) – Simó, Pál A. – Tóth B. (Kovács L., a szünetben), Pál M. (Sárosi, a szünetben), Vukk (Enyedi, 79.) – Horváth M. (Kugler, a szünetben). Edző: Csillag László
Kaposvár: Horváth F. – Heil (Kis-Fónai, 72.), Gál M., Harsányi D. – Ekker, Horváth B., Mayer (Bíró D., 68.), Pintér M., Pusztai – Hampuk Á. (Nagy Á., 89.), Babinszky Edző: Székely Tibor
Gólszerző: Babinszky (9., 32., 45.), Pintér M. (2.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!