Kosárlabda

2024.04.14. 08:26

Sebastjan Krasovec: „Próbálunk erre a teljesítményre építkezni”

Csapatként nyerte meg a szegedi bajnokiját az Atomerőmű SE, ezt mondta Sebastjan Krasovec, a paksiak vezetőedzője.

Teol.hu

Győzelemmel kezdte az alsóházi rájátszás, a playout küzdelmeit az Atomerőmű SE. A paksiak – mint arról beszámoltunk – 96–81-re nyertek a szegediek vendégeként, mégpedig a 24 pontig jutó Elijah Clarence és a 13 ponttal és 13 gólpasszal záró Mario Ihring vezetésével. Az összecsapás után előbbi, illetve Sebastjan Krasovec vezetőedző értékelt a szokásos meccs utáni sajtótjékoztatón. 

„Először is gratulálok a Szegednek a kupában mutatott teljesítményéért! Érződött, hogy fáradtak az elmúlt hétvége után, de ettől függetlenül nagy siker a mai győzelem számunkra. Csapatként értük el ezt a győzelmet, mindenki hozzátett valamit, ebben a szezonban pedig minden idegenbeli győzelem nagyon sokat jelent. Próbálunk a mai teljesítményre építkezni, de szerdán már egy fontos meccs vár ránk a Kaposvár ellen” – fogalmazott Sebastjan Krasovec. 

„Nagyszerű győzelmet arattunk, ez pedig különösen jó érzés az elmúlt két hét munkája után. Csapatként játszottunk, megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, remélem, ebből tudunk erőt meríteni a folytatásra is” – összegzett Elijah Clarence. 

Az Atomerőmű SE szerdán 18 órától látja vendégül a Kometa Kaposvárt a Gesztenyés úti sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!