Labdarúgás

2024.04.14. 13:22

Vécsei debütált, Böde két gólt is lőtt, de a Paks kikapott a PEAC-tól (galériával)

Hiába kezdett a Paksi FC második csapatában Böde Dániel és az új szerzemény, Vécsei Bálint is, az atomosok nagy meglepetésre kikaptak a PTE-PEAC-tól.

Teol.hu

Vécsei Bálint az első félidőben volt pályán a paksiak NB III-as meccsén

Fotó: Molnár Gyula

Arra jó egy NB III-as bajnoki, hogy az ember halljon egyet, s mást a pálya szélén. A paksi fiatalok PTE-PEAC elleni bajnokiján az volt a legfőbb téma, hogy az első csapat szombat este 2–1-re kikapott a Fehérvártól, no meg az, hogy fogy az előny, s harcolni kell az öt fordulóval ezelőtt még tutinak tűnő második helyért és az ezüstéremért. 

Miközben ment a diskurzus, a pályára szép csendesen kifutott a második számú gárda, a soraiban a pár napja igazolt Vécsei Bálinttal és az ikonnal, Böde Dániellel. A Kardos Ernő vezette pécsiek öt nyeretlen bajnokival a hátuk mögött érkeztek, s most is azzal kalkulált mindenki, hogy simán zsebben lesz a három bajnoki pont. 

Ezzel szemben jött a hidegzuhany, mert hiába duplázott Böde Dániel, a Gelencsér testvérek is így tettek, s Bálint és Gergő két-két gólja végül vendégsikert eredményezett. Vécsei Bálint negyvenöt percet kapott – beköszönésnek éppen elég volt neki ennyi. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 24. fordulóban
Paksi FC II–PTE-PEAC 2–4 (1–1). Paks, v.: Práh D. (Kulcsár D., Vargha T.). Paks II: Borsos V. – Ádám D. (Szabó A., 71.), Vécsei (Babos B., a szünetben), Lépő, Pesti Z., Horváth K., Lapu, Jász, Böde D., Pupp Z., Győrfi M. Edző: Kindl István. PEAC: Pacéka – Than, Temesvári, Archie, Gelencsér B., Grós (Lódri, 82.), Kása (Lezsák, 84.), Leidl, Gelencsér G., Takács M. (Lukács M., 68.), Nagy M. Edző: Kardos Ernő. Gólszerzők: Böde D. (9., 72.), illetve Gelencsér B. (43., 85.), Gelencsér G. (61., 94.). Kiállítva: Lépő (30.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!