Extrém sport

2024.05.16. 07:30

Idén is megrendezik a Szekszárdi Freestyle Roller Versenyt

A Szentes Áron Skateparkban szervezi a második Freestyle Roller Versenyét a Szekszárdi Sportközpont NKft. Extrém Sport Szakosztálya. A megmérettetésre május 19-én, vasárnap délután 13 órakor kerül sor a városi sportcsarnok mellett található létesítményben.

Dahud Emil

Forrás: Szekszárdi Sportközpont NKft. Extrém Sport Szakosztálya

Koszorú Csaba, szakosztályvezető, portálunk érdeklődésére elmondta, a tavalyi eseményüket akkora érdeklődés övezte, hogy erre az évre már három hasonlót is terveztek. Most vasárnap jön az idei első, amelyen minden rolleres megvillogtathatja freestyle tudását a pontozó bírók és a közönség előtt.

Forrás: Szekszárdi Sportközpont NKft. Extrém Sport Szakosztálya

A versenyzők két kategóriában (14 év alatti vagy 14 év feletti) nevezhetnek a helyszínen kitöltött nevezési lappal. Mindegyik korosztály első három helyezettjét serleggel és oklevéllel díjazzák. Továbbá, a ráadásban az indulók bemutathatnak egy „BEST TRICK” mutatványt, melynek keretében korcsoportonként a legjobbakat szintén kupával és oklevéllel, valamint pénzdíjjal is jutalmazzák.   A szervező külön kiemelte, hogy a versenyen a bukósisak használata kötelező, és a többi védőfelszerelés viselése is erősen ajánlott.

Minden extrém sport rajongót szeretettel várnak, hiszen az esemény a nézők szemszögéből is látványosnak ígérkezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!