labdarúgás

2018.04.22. 20:13

Jobban sáfárkodott helyzeteivel a Paks

A Paksi FC II. nyerte az NB III-as focibajnokság Tolna megyei rangadóját.

Balázs László

Közép-csoport, 24. forduló

Szekszárdi UFC–Paksi FC II. 1–2 (1–1).

V: Farkas M. (Kovács G., Vad). Szekszárd: Lékai – Kvanduk J. (Budai), Károly V., Kovács D., Dallos – Rácz F., Kozics, Juhász M. (Csigi), Lékó, Hegedűs Márk – Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János.

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Bagó, Nagy Á., Hanol – Báló, Bognár D. (Györgye), Nagy R. – Kesztyűs M. (Major), Pál A. (Steinbach M.), Vlasics. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, izgalmas, jó mérkőzést láthattak a nézők. A Paks jobban kihasználta az adódó helyzeteit, így megérdemelten elvitte a három bajnoki pontot. Gólszerzők: Rácz F., illetve Pál A., Györgye. Jók: Juhász M., Kozics, Lékó, illetve Molnár P., Kulcsár D., Báló, Kesztyűs M., Nagy R.

Kvanduk János: – Ennyi meghatározó játékos hiánya mellett, hogy ilyen teljesítményre vagyunk képesek mezőnyben, az mindenképpen dicséretes. Viszont tény és való, nagyon fájdalmas kikapni egy ilyen mérkőzésen.

Osztermájer Gábor: – A győzelmünk értékét növeli, hogy egy jól felkészített csapatot sikerült legyőznünk. És négy fontos dolog teljesült ma: bennmaradtunk; megyei rangadót nyertünk; a táblázaton előztünk; két tavaly még ifista korú játékos lőtte a góljainkat.

A többi pályán a Tiszakécske Juhász László és Tölgyesi Viktor két-két góljára építve győzte le a Dabast, szerzett egy pontot a bennmaradásért harcoló Kozármisleny, míg a Szentlőrinc sorozatban negyedszer győzött. A Dunaújváros otthonában nem bírt a Makóval. Az éllovas Pécsi MFC Hódmezővásárhelyen nyert, a dobogó harmadik fokán álló Iváncsa hazai pályán hullajtott pontokat a Bp. Honvéd második csapata ellen. A fővárosiak a hajrában két perc alatt lőtt két góljukkal vittek el egy pontot.

A forduló további eredményei: Kozármisleny–SZEOL SC 1–1, Tiszakécske–FC Dabas 5–2, Rákosmente–Mórahalom 3–1, Szentlőrinc–Vecsési FC 2–0, Dunaújváros–Makó FC 2–2, Hódmezővásárhelyi FC–Pécsi MFC 0–3, Iváncsa KSE–Budapest Honvéd-MFA II. 2–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!