NB III-as foci

2018.09.30. 18:47

Otthon tartotta a három pontot az UFC

Egy gól döntött a Szekszárd Pécs rangadón. Pakson a szünet után felborult a pálya, de a hazaiak nem tudtak betalálni

Balázs László

Túlbiztosított védelmek, kevés kreativitás, rengeteg eladott labda jellemezte mindkét csapat játékát az első félidőben. Egy-egy kapura lövésig azért eljutottak a felek, a hazaiaké volt a veszélyesebb: Dombi Gergő ziccerben hibázott a 34. percben. A támadót aztán a 41. percben sérülés miatt le kellett cserélni. A játékrész ráadásában a pécsiek kapusa, Somogyi Máté alászaladt egy szögletnek, Fejes Péter pedig túl rutinos támadó ahhoz, hogy ne használja ki a kínálkozó lehetőséget. A második játékrészben a Pécs extra energiákat mozgosított az egyenlítésért, az UFC könnyen bebiztosíthatta volna a győzelmét.

Szekszárdi UFC–Pécsi MFC 1–0 (1–0). V: Böcskei (Gordos, Csóra). Szekszárd: Lékai – Rácz F., Dudás D., Károly V., Füredi – Budai (Kvanduk J., 86.), Arena Á., Turi T. (Juhász M., 65.), Hegedűs M. – Dombi G. (Nagyváradi, 41.), Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János. Pécs: Somogyi – Erdős, Varga T. (Kesztyűs M., 67.), Romic, Hanol – Fujsz (Keresztes, 78.), Koller K. – Pinczés, Kiss K. (Jerkovics, a szünetben), Kálmán – Valkovszki. Vezetőedző: Sárai György.

Gól: Fejes P. (45.).

Kvanduk János: – A győzelemnek örülünk…

Közönségszórakoztató mérkőzést játszottak a csapatok, a vendégek kihasználták két lehetőségüket.

Paksi FC II.–Iváncsa KSE 0–2 (0–2). V: Kiss A. (Marozsi, Molnár A.). Paks: Borsos – Horváth B. (Nikházi, a szünetben), Nagy Á., Lenzsér, Kiliti – Bognár D. (Györgye, 62.), Kovács E., Kővári – Horváth P., Adamcsek, Süvöltős A. (Molnár D., a szünetben). Vezetőedző: Tököli Attila. Iváncsa: Dániel – Balogh L. (Bognár B., 78.), Kertai, Szántó G., Szauter (Varga B., 73.), Fekecs, Aradi, Cseszneki, Pribék, Madarász, Büki (Huszty, 64.). Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Büki (26.), Cseszneki (39.).

Tököli Attila: – Egy ötperces rövidzárlat miatt veszítettünk. A szünet után felborult a pálya, kihagytunk egy tizenegyest, volt egy meg nem adott gólunk és rúgtunk két kapufát. Az utolsó öt percben is fordíthattunk volna, de ez egy ilyen mérkőzés volt...

A 8. forduló további eredményei: Kozármisleny FC–Szentlőrinc SE 0–1, Hódmezővásárhelyi FC–Dunaújváros 0–4, Kecskeméti TE–Szeged-Grosics Akadémia 3–3, FC Dabas–SZEOL SC 1–0, Taksony SE–Budapest Honvéd-MFA II. 1–2, Rákosmente KSK–Makó FC 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!