jelöltek

2019.10.08. 18:10

Fontosnak tartja a lakossággal való gyakori kommunikációt

Wessely Gábor

Fotó: TN

Bemutatkozó fórumot tartott a Faluházban a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt, Heberling Tibor. A rendezvényen a térség országgyűlési képviselője, Horváth István is jelen volt.

A jelölt két nyelven beszél (német, angol), két diplomát szerzett (közgazdász, német tanár), korábban Budapesten dolgozott, de 2004-től Decsen él, és részt vesz a családi vállalkozás működtetésében. (Vágóhídjuk, húsboltjaik vannak, illetve éttermeknek, óvodáknak, iskoláknak szállítanak húst.)

Mint elmondta: megválasztása esetén szoros kapcsolatot ápol majd az oktatási intézményekkel, a civil szervezetekkel és az egyházakkal. Fellendíti a falusi turizmust, idegenforgalmi szálláshelyek kialakítását szorgalmazza. Szeretné menedzselni a sárközi hagyományápolást, és erősíteni Decs vezető szerepét a Sárközben. Fontosnak tartja a lakossággal való kommunikációt: élőszóban, rendezvényeken, illetve a Decsi Tv és a Decsi Kapu című újság segítségével. Jó hírként arra is kitért, hogy 2020-ban új orvos érkezik, s így mindkét praxis betöltötté válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!