Együtt a fejlődő Hőgyészért!

2019.10.10. 07:00

Fórumot tartottak az országgyűlés alelnökével, miniszterrel, államtitkárral

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Kampányzáró fórumot tartott kedden Hőgyészen, a művelődési házban Botta György. A község polgármestere nemcsak a szép számban megjelent helyi érdeklődőket köszöntötte, hanem a Fidesz-KDNP ismert politikus személyiségeit is: eljött Lezsák Sándor, az országgyűlés alelnöke, Süli János miniszter, Potápi Árpád János államtitkár, egyúttal a térség országgyűlési képviselője, valamint Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke.

– Valamennyien kijelentették – adott tájékoztatást Botta György –, hogy támogatják programomat, melynek címe: Együtt a fejlődő Hőgyészért! Ebben az átfogó intézkedéscsomagban egyaránt szó esik az egészségügyi alapellátásról, az idősellátásról, a gyermeknevelésről, az ifjúsági nevelésről, a kultúráról, a sportról, a helyi vállalkozók támogatásáról, a kommunális alapszolgáltatásokról, a közbiztonságról, a civilszervezetekről, egyesületekről, a turizmusról és a hitéletről. Valamennyi fejezetben olyan célkitűzések szerepelnek, melyek megvalósíthatók és megtartják Hőgyészt eddigi fejlődési pályáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!