Ingatlan

2021.11.13. 15:40

Szerelem-lakás Dombóváron csodaszép kályhával és egy apró málnással eladó!

Belső kétszintes lakás, szemet gyönyörködtető, mázas cserépkályha és egy falatka konyhakert termő gyümölcsfákkal és málnabokrokkal keresi-várja új, szerető tulajdonosát. A 32,9 milliós ajánlatba mi azonnal beleszerettünk. És ön?

TEOL

Forrás: Ingatlanbazár

Az eladó, dombóvári lakás 79 m2-es és két szintből áll. A földszinten nappali, konyha és étkező, előszoba, fürdő és wc kapott helyett egy terasz mellett, míg az emeleten két lakó- és egy fürdőszobát alakítottak ki, és erkély is kapcsolódik a szinthez. Az ingatlan rendkívül tágas és világos terekkel rendelkezik.

A lakáshoz tartozik egy 20 m2-es garázs, valamint egy tároló, továbbá egy gyümölcsfákkal és málnabokrokkal beültetett terület, melyek mellett egy kis konyhakert is kialakítható. Ajánljuk mindazok figyelmébe, akik nem szeretnének a felújítással bajlódni, ugyanis az ingatlan nem igényel átalakítást, birtokbavételt követően akár azonnal költözhető!

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!