Ingatlanbazár

2022.01.22. 15:40

Nagymányok ígérete, avagy 20 négyzetméterből még bármi lehet!

Ismerős a “small housing” világában? Nézegetett már valaha 20 négyzetméteres, eszméletlen jól megoldott otthonokat? Egy nagymányoki, mindössze 1,8 millió forintért kínált tanya kapcsán ugrott be, milyen jó lenne, ha a megyében is akadna ultra-modern, praktikus hétvégi ház!

TEOL.hu

Nagymányoki tanya. Forrás: ingatlanbazar.hu

„Nagymányokon domboldalban 1 szobás tanya villannyal, tárolóval, panorámás kilátással 1720m2-es területen eladó! Ár: 1,8 M”

Az eladó házikó hirdetése meglehetősen rövid, de hát ahogy a mondás tartja, jóból csak keveset adnak. Ennek fényében jóról lehet, csak keveset mondanak. A mini házak kapcsán egész YouTube csatornák foglalkoznak a kérdéssel. A kerti pihenő saroktól az állandó lakhatást nyújtó otthonokig minden akad a neten, mi szem-szájnak ingere.

Az ilyen videók legnagyobb előnye, hogy olyan kialakítási, helytakarékos megoldásokat is láthatunk, amelyek jelenleg még nincsenek a köztudatban. Ebből merítve pedig akár saját otthonainkat is felhasználó barátabbá tehetjük, akármilyen kicsit alapterületről is van szó.

További részletek és fotók a nagymányoki házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!