Ingatlanajánló

2022.02.12. 15:59

A hét ingatlana: egy „okos ház, luxus kivitelben”, Dombóváron

Nincs min vitatkozni a 156 nm-es, a tavalyi év során teljeskörűen felújított otthon kapcsán. Modern, 21. századi vonalak és extrák Dombóvár központjában: nekünk kéne. És önnek?

TEOL

Okos ház, luxus kivitelben Dombóváron (Forrás: ingatlanbazar.hu)

„Dombóváron eladó okos ház, luxus kivitelben. 2021 évben teljesen felújított, 201 nm hasznos alapterülettel, amiből 100 nm teljesen új építésű. Kapcsolódik hozzá 909 nm telek, amiből pihenő udvart és wellness pihenő is kialakítható.

Az ingatlan Dombóvár városközpontjában helyezkedik el. A 3 szoba, nagy nappali/konyha/ebédlő került kialakításra a házban, ami a mai kor extra igényeit is kielégíti. A ház csupa olyan dologgal van felszerelve, mely pár évtized múlva alapkövetelmény is lehet egy ingatlannál. Így megelőzve korát távvezérelt benne a fűtés, a kapu nyitás, a szellőztetés, a redőnyök működtetése és a helységekben elhelyezett összesen 4 db inverteres klíma is. Így minden kényelem biztosított az ingatlanban.”

Technikai részletek

„A tető teljes mértékben kicserélésre került, új csatornával együtt. A ház kerítése alumínium lemez, mely szinte örökös a lakója számára. A házban lévő nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készült egyediek, illeszkedve a ház stílusához. Padló és falfűtés valamint hővisszanyerős szellőző rendszer is van a házban. Az ingatlanra 15 cm homlokzati hőszigetelés került fel, mely az energiatakarékosságot biztosítja. A kényelmet a padló és  falfűtés fokozza. A fürdőszobában és az udvarra néző hálóban térben álló kád került beépítésre. A fürdőben is található wc és a fürdő mellett külön is kialakításra került wc a kényelem jegyében.”

Némi extra

„Az udvar térkövezett, ahonnét a dupla garázs kényelmesen megközelíthető. Az egész ház kamerával védett, ahol elektromos riasztórendszer adja a lakók számára a biztonságot akkor is, ha nem tartózkodnak otthon. Az ingatlan vételára tartalmaz még 6.000.000.- Ft értékben egy komplett modern felszereltségű konyhát egyedi igény alapján, vagy választásképpen külső jakuzzi medencét extrákkal. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!