Ingatlanajánló

2022.11.20. 14:45

A hét háza: egy saját részre épült, gerendás otthon Kakasdon

Az eredetileg saját használatra, láthatóan igényesen és gondos szakértelem mellett épült családi ház új tulaját keresi. A Kakasdon kínált szépségbe mi elsősorban a hangulatos mennyezeti gerendák miatt habarodtunk bele, de más vonzereje is akad a 45 millióért kínált ingatlannak!

TEOL (Ingatlanbazar.hu)

Fotó: Ingatlanbazar.hu

„Kakasdon 5 szobás családi ház eladó! Kakasd kedvelt környékén eladó sorba került egy 2009-ben átadott családi ház! A 884 m2-es telken található családi ház 38-as Porotherm téglából épült, fűtése gáz és vegyes tüzelésű cirkó kazánról is működik, villanyhálózatát réz vezetékekkel építették ki. Tulajdonosa építőiparos szakember, eredeti terve szerint magának építette, így a tervezéstől a kivitelezésig magas figyelmet kapott, de a család élethelyzete másképp alakult, ezért eladó sorba került. [...] A telken található továbbá egy tégla építésü kisház is, melyben egy műhelynek kialakított helyiség, egy tornác, és egy tároló lett kialakítva. [...]

Fotó: Ingatlanbazar.hu

Részletek
Alagsorban található:
-Kazánhelyiség, és egy tároló

Földszint:
-Előszoba
- Nappali, étkező /31,3 nm/
- 2 db hálószoba
- Fürdőszoba, külön wc
- Konyha, kamra
- Garázs /31 nm/

Tetőtér (Jelenleg szerkezetkész állapotban)
- 2 db hálószoba
- Közlekedő
- Fürdőszoba
- Egyéb helyiség
- Fedett terasz [...]”

Fotó: Ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!