Ingatlanbazár

2023.09.10. 14:03

A borok szerelmese? Saját borra vágyik? Van egy ajánlatunk!

Szekszárdon eladó egy ingatlan, amelyhez szőlőültetvény is jár: merlot és kékfrankos, illetve cabernet sauvignon fajtákból.

Teol.hu

Az ingatlanhoz szőlőültetvény is jár: merlot és kékfrankos, illetve cabernet sauvignon fajtákból. (Fotó: ingatlanbazar.hu)

Ha saját borra vágyik, akkor a ház megvásárlását követően el is kezdheti megvalósítani az álmát. Ha ez nem lenne elég, örökpanorámás is, ráadásul nem is kell érte mélyen a zsebébe nyúlnia, 15,9 millióért az Öné lehet.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Tolna vármegyében, Szekszárdon a Parászta városrészen eladásra kínálok egy örökpanorámás, gyönyörű környezetben fekvő 62 nm -es tanyát. Az ingatlan távol a város zajától, ám mégis jól megközelíthető helyen található. A ház egy 3712 nm-es bekerített, belterülettel határos telken áll. Az igényesen kialakított fémkordonos szőlőültetvény fele merlot, fele kékfrankos ill. cabernet sauvignon fajtákból áll. A házhoz tartozik egy 15 nm-es pince és egy 15 nm- es garázs is. Az ingatlan közvetlenül betonútról megközelíthető, a buszmegálló 5 perc sétára található. Közművek közül az áram bevezetésre került, a vezetékes víz telken belül a kerti csapig bekötve. A ház átalakítás után tökéletes lakhatásra is. Ajánlom mindazok számára akik hobbi kertészettel szeretnének foglalkozni, vagy ezen a csodás helyen szeretnék kialakítani álmaik otthonát. Hívjon nézzük meg együtt ezt a remek ingatlant, nehogy lemaradjon róla!”[...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

További eladó otthonok és házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!