Ingatlanbazár

2023.09.30. 18:30

Nem kérdés: lakná!

Dombóvár legkeresettebb utcájában kínálják megvételre azt a családi házat, amely hatalmas fedett terasszal, kétállásos garázzsal, nyárikonyhával, illetve egy remekül gondozott telekkel várja új tulajdonosát.

Teol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Annak aki beleszeret, csak a költözéssel lesz teendője. Igényes ház, igényes telek!  

“Dombóvár Újdombóvári városrészének legkeresettebb utcájában megvételre kínálom ez a 777m2-es, szépen gondozott telken fekvő 72 m2-es, igényes alapanyagokkal, teljes körűen felújított, tégla falazatú családi házat.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A házban konyha+étkező, 2 szoba, fürdőszoba, a ház folytatásában kazánház, külön lakrésszé is alakítható nyári konyha, pince és egy hatalmas 2 beállásos garázs található.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanban a víz és villanyvezetékek cseréje, nyílászárók cseréje, ház külső szigetelése, teljes tetőszerkezet és héjazat cseréje, igényes fedett terasz kialakítása megtörtént.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, de tulajdonosai egy hűtő-fűtő klímát is beszereltettek.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan az Újdombóvári városrész központjában helyezkedik el, közvetlen közelében iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, boltok, posta.”[...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

További eladó házakért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!