Kék hírek, bulvár

2014.09.01. 12:30

Most már bánhatja a nő, hogy megbízott Tiborban

Odaadta az aranyakat a komlói férfinek, de az ellenértéküket már nem kapta meg. A férfi pedig eltűnt.

TEOL

Egy mucsfai nő tett feljelentést a rendőrségen 2014. május 5-én, mivel ismerőse jelentős összeggel károsította meg őt. A sértett a rendőröknek elmondta, egy internetes oldalon került kapcsolatba egy Tibor nevű férfival, aki felajánlotta neki, hogy arany ékszereit kedvezményes áron értékesíti egy pécsi zálogházban. A nő odaadta a férfinek az aranyakat, aki azonban a zálogházba már nem ment be. A férfi ezt követően eltűnt, a nő semmilyen módon nem tudott kapcsolatba lépni vele.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, B. Tibor 43 éves komlói lakost, és csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a Bonyhádi Rendőrkapitányságon. A férfi a cselekmény elkövetését tagadta. A rendőrség a nyomozást lezárta, az ügyben keletkezett iratokat 2014. augusztus 25-én a Bonyhádi Járási Ügyészség részére vádemelési javaslattal átadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!