Kék hírek, bulvár

2015.03.01. 17:24

Felgyújtotta a fiú a szelektív hulladékgyűjtőt

A rendőrség a nagymányoki hulladékgyűjtő rongálása ügyében indított nyomozást befejezte.

TEOL

Egy nő tett bejelentést a rendőrségen, mert Nagymányokon 2015. január 11-én 7 órakor a háza közelében elhelyezett utcai szelektív hulladékgyűjtő kigyulladt. A rendőrök a helyszínre mentek, majd miután a katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, helyszíni szemlét tartottak. Az előzetes szakvélemény alapján megállapították, hogy a három műanyag konténert valaki felgyújtotta. A rendőrök a nyomozás eredményeként előállították 18 éves nagymányoki K. Józsefet, majd gyanúsítottként hallgatták ki nagyobb értékre elkövetett rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy parázsló cigarettacsikket dobott a hulladékgyűjtőbe, amitől lángra kapott. Az elkövető a tűz láttán a megijedt, majd a helyszínről elmenekült.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást 2015. február 23-án befejezték, az ügyet vádemelési javaslattal a Bonyhádi Járási Ügyészségnek átadták - tájékoztatta a TEOL-t Huszti Gábor r. főhadnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!