bírósági ítélet

2019.08.07. 16:20

Botrányosan viselkedett a kocsmában a férfi

Ihárosi Ibolya

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Garázdaság miatt 240 óra szakképzettséget nem igénylő fizikai munkakörben végrehajtandó közérdekű munkára ítélt egy 29 éves férfit a Paksi Járásbíróság. A vádlott köteles megfizetni 30 ezer forint bűnügyi költséget. Az ítélet jogerős, tájékoztatott dr. Kovács Ildikó, a Szekszárdi Törvényszék sajtószóvivője.

A büntetett előéletű férfi közhasznú munkásként dolgozik. Legutóbb is garázdaság, valamint testi sértés miatt ítélte el a bíróság. A vádlott május 25-én délután elment a lakóhelyén, egy Paks környéki településen lévő kocsmába. Mivel ki-be járkált, a pultosnő távozásra szólította fel, aminek a férfi nem akart eleget tenni. Végül szitkozódva és fenyegetőzve elhagyta az épületet, majd kívülről olyan erővel rúgta meg a fa bejárati ajtó díszelemét, hogy az kiszakadt, és a pult mellé repült. A vádlott őrjöngve ment vissza a kocsmába, ahol felkapott a pultról egy műanyag tálcát, és azt nagy erővel a sértett felé vágta. A tálca súrolta a nő karját, majd a pult elé esett és eltörött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában