rendőrségi hírek

2019.07.05. 10:00

Kiraboltak egy férfit a faddi buszfordulóban

TEOL

Fotó: TMRFK

Bejelentés érkezett július 3-án 19 óra 50 perc körüli időben, hogy Faddon a központi buszfordulónál egy férfihez odalépett két 20 év körüli fiatal, akik cigarettát kértek tőle. A sértett közölte, hogy nincs cigarettája, ekkor az egyik férfi elvette a mobiltelefonját. A tulajdonosa visszakérte a telefont, válaszként az egyik fiatal ököllel arcon ütötte, majd társával távoztak a helyszínről – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

A tolnai rendőrőrs járőrei előállították az elkövetőket. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként sikerült azonosítani még egy társukat is. Mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki. A Szekszárdi Rendőrkapitányság a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában