Közélet

2013.02.11. 09:58

Megmutatták a fiatalok hogyan látják a világot

Szombaton tartották a zárórendezvényét annak a projektnek, amelyben fácánkerti és erdélyi, szentivánlaborfalvi (Fácánkert testvértelepülése) fiatalok vettek részt – tájékoztatott Rikker Anita, ifjúsági referens.

TEOL/S.K.

A Fácánkerti Ifjúsági Klub korábban sikeresen pályázott a Fiatalok lendületben EU-s programra. Ezen belül, a nemzetközi ifjúsági kezdeményezések keretében A világ, ahogy mi látjuk című projektet valósították meg. Ezt a témát járták körül és dokumentálták videóval, fotókkal, interjúkkal. A projekt tavaly augusztusban indult, ekkor a szentivánlaborfalvi fiatalok jöttek Fácánkertbe, november végén volt a viszontlátogatás.

Közben mindkét településen folyt a műhelymunka, és a két csoport is tartotta a kapcsolatot. Az elvégzett munka eredményét tárták az érdeklődők elé szombaton délután a fácánkerti faluházban, filmvetítéssel, fotókiállítással és egy kiadvány bemutatásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!