jelöltek

2019.06.18. 20:09

A fejlődés érdekében új vezetőre van szüksége a városnak

Varga Szilvia

Pintér Szilárd a Fidesz-KDNP pártszövetség dombóvári polgármesterjelöltje. A mai sajtótájékoztatón Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője bemutatta az őszi önkormányzati választás jobboldali csapatának tagjait. Pintér Szilárd nem ismeretlen sem Dombóváron, sem Tolna megyében. Jelenleg Csikóstőttős polgármestere, az ötödik ciklust zárja, valamint a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás elnökeként tizenöt polgármesterrel dogozik együtt. Huszonkilenc éve vezetőségi tagja a Hungária Takaréknak, közel száz önkormányzattal áll kapcsolatban, valamint a helyi sportegyesület elnöke. A vidék szolgálatában végzi munkáját, komplex módon látja a feladatokat, ismeri az önkormányzati feladatokat, és kiválóan látja a lehetőségeket a térségben. Céltudatos vezetőnek ismerik, eredményes munkáját példázza Csikóstőttős fejlődése is. Határozott véleménye szerint Dombóvárt végre méltó helyére kell emelni a térségben. Kiemelte, hogy változásra van szükség, hogy a megfelelő kapcsolati tőkével és a kormány támogatásával építsék a várost, ez szolgálja az itt élők érdekeit és jövőjét. Potápi Árpád Jánossal nagyon régóta ismerik egymást, közös munkájuk, együttgondolkodásuk számos projekt megvalósításához vezetett. Egyetértenek abban, hogy új szakmai vezetéssel és nyugodt, csatározásoktól mentes közéleti munkával lehet csak a fejlődés útjára lépni Dombóváron. Hangsúlyozta, hogy minden eddiginél erősebb egységet alkot nemzetünk, országunk, ezt a példaértékű összefogást és sikert szeretné megvalósítani Dombóváron is.

Az elmúlt öt hónapban gondosan válogatta össze csapatát a polgármesterjelölt. Tóth Zoltán vállalkozó, önkormányzati képviselő továbbra is vállalja a megmérettetést, Gyarmatiné Kiss Éva, Bogdán László és Horváth Józsefné szintén ismert a helyiek körében, ők a Fidesz-KDNP dombóvári csoportjának tagjai. Dr. Németh Tímea ügyvéd, Futó Péter vállalkozó, Kiss Balázs és Tárnok Zoltán a családok, a fiatalok és a sportkedvelők véleményét, érdekeit képviselnék ősztől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában