Vaskos megbízás

2023.10.13. 06:05

Zuglóban is kaszálnak Karácsonyék tanácsadói

A Magyar Nemzet cikke szerint a Budapest Brand Nonprofit Zrt. fővárosi megbízottainak közösségimédia-elérésekért is fizetnek Zuglóban.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester (j) és Horváth Csaba (Momentum–DK–MSZP–Párbeszéd–LMP), Zugló polgármestere a Zuglói Egészségügyi Szolgálat új diagnosztikai centrumának átadási ünnepségén a XIV. kerületi Örs vezér téren 2020. március 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Karácsony Gergelyék egyik tanácsadó társasága üzemelteti az MSZP-s Horváth Csaba által vezetett zuglói önkormányzat közösségimédia-megjelenéseit – írja a Magyar Nemzet.

Mint arról a lap korábban beszámolt, a baloldali elkötelezettségű Paradigma Intézethez köthető cég, a Mentat Consulting Kft. több mint hatmillió forintot zsebelhetett be a Budapest népszerűsítésére létrehozott fővárosi társaságtól, a Budapest Brand Nonprofit Zrt.-től. A Mentat Consulting Kft.-vel stratégiai (üzletviteli és egyéb vezetési) tanácsadói feladatok ellátására kötötték meg a szerződést a több millió forintnyi közpénz kifizetéséről.

A napokban kiderült az is, hogy a Tóth Csaba elemzőhöz, a Paradigma Intézet vezetőjéhez köthető Mentat Consulting vaskos megbízást kapott a korábban Karácsony Gergely által vezetett zuglói önkormányzattól is.

 

A jelenleg Horváth Csaba balliberális polgármester által irányított Zugló havi nettó 1,2 millió forintért bízta meg a Mentat Consulting Kft.-t azzal, hogy megteremtse az önkormányzat hangsúlyos képviseletét a közösségi médiumokban. Ez a külsős szerződés azért is különös, mert az önkormányzatnak saját médiacége is van Zuglóban, amelyet évi 219 millió forintért üzemeltetnek – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

A teljes cikkért kattintson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában