Nyilván a véletlen műve

2024.05.13. 16:35

Újabb összefüggés derült ki Magyar Péter és Molnár Áron között

A Tisza Párt alelnökének szervezete szóról szóra úgy mutatkozik be a bírósági névjegyzékben, mint Molnár Áron, NoÁr politikai mozgalmár egyesülete a honlapján.

MW

Molnár Áron (NoÁr) színész

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Schiffer András ügyvéd, az LMP korábbi elnöke az ATV-n leplezte le, hogy a bírósági névjegyzékben a cél leírásában miként fogalmaz Magyar Péter egyesülete – írja a Magyar Nemzet

Egészen pontosan azt írják: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.” 

Majd Schiffer András rákeresett Molnár Áron szervezetének honlapjára. A több mint véletlennek mondható különös összefüggés itt mutatkozik meg. Ugyanis a baloldali politikai aktivista honlapján szervezete ezekkel a szavakkal mutatkozik be: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.”

Schiffer András ironikusan hozzátette: nyilván a véletlen műve.

A Mgayar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában