Járvány

2020.05.07. 18:37

Magyarázkodás közben lebukott Karácsony Gergely (videó)

Múlt hét kedden még váltig állította, hogy végig volt orvosi jelenlét a Pesti úti Idősek Otthonában.

A kormánypárt hivatalos közösségi oldalára feltöltött videón Hollik István, a Fidesz szóvivője felidézi, hogy Karácsony Gergely múlt hét kedden a népjóléti bizottság ülésén még váltig állította, hogy végig volt orvosi jelenlét a Pesti úti Idősek Otthonában.

A Fővárosi Kormányhivatal vizsgálata azonban komoly mulasztásokat, valamint orvoshiányt tárt fel – mondta a kormánypárti politikus.

A főpolgármester megtámadta a hatóság vizsgálatát, csakhogy magyarázkodás közben lebukott – húzta alá Hollik István, egyértelművé téve, hogy a cáfolatnak szánt válaszában ugyanis több ízben is leírja, hogy bizony előfordult, hogy fizikai valójában nem volt orvos az intézményben.

Kár szépíteni – mondja Hollik István – ez azt jelenti, hogy Karácsony Gergely hazudott! Ezért itt az ideje, hogy a főpolgármester, mint az intézmény fenntartója, végre vállalja a felelősséget!

A Fidesz szóvivője közölte azt is, hogy mellébeszélésnek nincs helye, hiszen itt emberéletekről van szó – írja a Magyar Nemzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában