szponzorált tartalom

2018.10.29. 08:00

Gyöngyszemként csillog a Donautica a vízparton

Átadták a Donautica Éttermet és Hotelt Fadd-Domboriban.

Fotó: Makovics Kornél

Ékszerdobozban találja magát a látogató, amint belép Fadd-Domboriban a Donautica Étterem és Hotel területére. Oldalt hat, egyenként négy–négy fő befogadására alkalmas apartman sorakozik egymás mellett. Középen emelkedik a hotel korszerű épülete, tizenegy egyedi szobával, helyi különlegességeket is kínáló, egész évben nyitva tartó étteremmel és rendezvények megtartására kiválóan alkalmas üvegteremmel. A gondozott, mólóval is ellátott saját strand közelében fürdőmedence feszített víztükre csillog, és szauna is várja a szállóvendégeket. A különleges létesítménynek és a természeti adottságoknak köszönhetően a Donautica tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A Donautica nem véletlenül invitálja éppen így az érdeklődőket:

Kössön ki nálunk!

Ez már a XXI. századi üdülőhely

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter elismerő szavakkal méltatta a Donauticát, ahová a partnervendégeket is örömmel el lehet hozni. Dr. Varga József köszönetet mondott azoknak – így feleségének, Mártának is – , akik ötletét szakavatottan és szívvel-lélekkel megvalósították. Bényi Dávid, Fadd alpolgárestere arra mutatott rá, hogy néhány új beruházás, de főleg a Donautica révén a Fadd-Dombori üdülőhelyre beköszöntött a XXI. század.

Donautica Étterem és Hotel

7133 Fadd-Dombori, Dunasor 53.

+36 74 447 637, +36 30 190 3296

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában