szponzorált tartalom

2019.04.25. 16:49

Spanyolországba repít az Amaryllis!

Budavári Kata

A szekszárdi Amaryllis Cafe & Restaurant tavaly indult reggelis koncepciója kifejezetten a város e téren szűkölködő lehetőségeit kívánta színesíteni széles kínálatával. A cél akkor és most is az, hogy mindenki megtalálja a kedvenc fogását.

És persze még ennél is több. Az ízekért és az utazásért rajongók ugyanis egy kis szerencsével nem csupán a hangulatos szekszárdi étteremben kóstolhatják meg a spanyol konyha remekeit, hanem eredeti helyszínen is. A spanyol utak specialistája, a SOL TRAVEL jóvoltából ugyanis felejthetetlen barcelonai hétvégét nyerhet az Amaryllis egyik vendége. És ezzel még mindig nincs vége! A GasztroTúra “utasai” állandó ajándéka a reggelik mellé tetszőlegesen választható kávé vagy tea, valamint feltöltők hetente két személyes reggelit nyerhetnek, ezen túl pedig tíz százalék engedményt ad a SOL Travel sajat szervezesű útjaira.

És, hogy miként is lehet támogatni Fortunát? Aki nyerni szeretne, csatlakozzon az Amaryllis GasztroTúra Facebook csoportjához. Készítsen képet a reggeli élményéről, és töltse fel az Amaryllis & SOL Travel Barcelonába repít A Reggeli! Facebook eseménybe! Like-olja az Amaryllis Reggeli és a SOL Travel Facebook oldalait! Nézze a helyszínen a sorsolást, esetleg figyelje a július elsejei Facebook élő közvetítést, amelyből kiderül, kié lesz a két személyes barcelonai hosszú hétvége repülőúttal, három csillagos szállással és reggelivel!

Természetesen önmagában az Amaryllisben elköltött reggeli is élmény. Érdemes megkóstolni a Serranito szendvicset, a burgonyás tojáslepényt, a churrost és a finom ételek mellé elfogyasztani a spanyolok kedvenc kávéját, a cortadót.

Az Amaryllis Reggeli Állomásai a világ különféle nemzeteinek szokásait, tradicionális reggeli ételeit és kávézási, teázási szokásait mutatják be. Az „idegenvezetők” Juhos Markó vezető séf, Hajdú Tamás reggeliztető séf, aki kifejezetten-e terület specialistája, valamint Karácsony Tibi barista, aki az Amaryllis kávékorzó útikalauza.

A kitűnő reggelik mellett az étterem különlegesen magas minőségű kávéi és szálas teái biztosítják a teljes élményt, hogy betérők számára igazán jól induljon a nap. Ezt az egyre népszerűbb lehetőséget olyan akciókkal is támogatta a kávézó-étterem, mint például a „GasztroTúra – Nemzetek Reggelije & Kávékorzó” csoport most is futó programja, amely minden reggelihez ajándék kávé- vagy teaitallal kedveskedik a vendégek számára. A reggeli a hét minden napján reggel hét órától elérhető.

Részletekért keresse az Amaryllis Café & Restaurant éttermét, illetve a „Barcelonába repít A Reggeli!” eseményt a szervezők Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában