szponzorált tartalom

2020.04.27. 09:31

Legyen ez életed legjobb nyara!

Egy banális szófordulatot használva azt mondhatjuk, nyár minden évben csak egyszer van. De mennyire is igaz ez! Miért legyen laposabb ez a nyár, mint a többi? Nem az cselekszik igazán jól, aki megpróbálja kihozni a maximumot a nyarából?

Már nincs sok hátra! Lassan felkúszik a hőmérő higanyszála és elkezdődnek a tikkasztó nyári napok, amelyre mindenki olyan régóta vágyik. Lekerülnek a nagykabátok és felkerülnek a napszemüvegek. Ne felejtsük el, hogy minél több ruha kerül le rólunk, annál jobban kell figyelnünk a gonosz UV-sugarakra is! Sokan indulnak majd a tavakhoz, illetve a tengerpartokra is. Ezen alkalmakon bizonyosodjuk meg róla, hogy bőröndünkbe bekerült a napolaj, valamint az UV-sugarak ellen védő krémek is helyet kaptak!

„Héliosz minden reggel útra kel Keletre nővére, Éósz nyomán, tüzes szekerét szárnyas paripák röpítik az égbolton, ezen az úton Hémera kíséri végig.”

Talán ismerjük a görög mitológiából vett részletet. Hélioszt minden napozni kívánó hölgy és úr nagy vágyakozással várja, de mivel sajnos a légkör szerkezete megváltozott az ókori időkhöz képest, fontos áttekintenünk, hogy milyen termékekkel védekezhetünk Héliosz sugarai ellen.

A piacon lévő napolajok, napozó olajok

Ha manapság ellátogatunk egy drogériába, a napolajok kimeríthetetlen tárháza visszariaszthatja a kezdő vásárlókat. Nézzünk tehát két fontos márkát, amelyet javasolnék azoknak, akik hatékonyan szeretnének védekezni.

Nivea

A Nivea céget mindenki jól ismeri. Napolajai mindenki számára megengedhető árkategóriában mozognak.

Garnier

A Garnier napolajok árban felveszik a versenyt a Nivea napolajokkal, 2-3000 forint ráfordításával meglehetősen jó ár-érték arányú termékeket vásárolhatunk.

Mit tudunk az önbarnító krémekről?

Vannak olyanok, akik talán először hallják az önbarnító krém kifejezést. Meglepően hangzik, de manapság már arra sincs feltétlenül szükség, hogy elutazzunk a tengerpartra, ha le szeretnénk barnulni. Ezeket továbbá télen is használhatjuk, valamint nem kell többé rettegni a bőrünket károsító UV-sugárzástól sem. A termékek krém, spray és hab formában kerülnek piacra. A Vichy önbarnító kréme 100 ml-es kiszerelésben valamivel több mint 6000 forintba kerül. Ezt használhatjuk arcunkon és testünkön is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában