hirdetés

2021.07.20. 13:30

Férfiként papucsban – így viseld, hogy jól nézz ki!

Van az a meleg, amikor még egy igazi úriember sem hajlandó magán tartani a cipőt meg a zoknit, ráadásul minek is tenné, amikor például nyaral? Sokan gondolják, hogy az uszodán, strandon, esetleg otthoni környezeten kívül a papucs a nők privilégiuma, pedig egy férfi is tudja stílusosan viselni. Két dolog kell hozzá: egy menő papucs, és a hozzá illő öltözet.

PR-cikk

Fotó: ccc.eu/hu

Ami a papucs témát illeti: szuper férfi papucsok várnak rád találkozhatsz a CCC kínálatában, és nem csak a strandra valókkal. Vannak például bőrből készült flip-flopok is, amik kifejezetten nem vízparti használatra lettek tervezve, sokkal inkább a kellemes nyáresti sétákra, kerti sütögetésekre. A lábujjközös és az egyéb megoldások egyaránt működnek, olyan papucsot választhatsz, ami a lehető legkényelmesebb a számodra.

Hogyan lehet egy papucs férfias és elegáns?

Nos, ahogy említettük, a strandra szánt gumipapucsokat nyugodtan elfelejtheted. Válassz az elegánsabb, bőrből készültek közül, ezeket kombinálhatod farmer, vagy akár vászon rövidnadrággal, inggel, egyszerűbb pólókkal. Persze mondhatod, hogy a szabadidődben mindegy, hogy nézel ki, de tudjuk, hogy ez nem igaz: egy igényes embernek fontos a jó megjelenés, ami, valljuk be, teljesen érthető.

A lazaság a lényeg

A papucsos öltözékkel kapcsolatban elmondható, hogy lényeg a lazaság: ez alapvetően egy lezser viselet, ezért ehhez a stílushoz kell igazodnod. Ne kombináld túl, egyszerű nadrágokat és ingeket válassz, kiegészítőnek egy nyári szalmakalap tökéletes lehet.

Ha inget húzol a papucshoz, a rövidujjú, kifejezetten informális stílusú ingeket válaszd. Nagyon menőnek számítanak a tengerész minták, színek, ezeket érdemes végignézned, melyik áll jól neked.

A rövidnadrágot nézve, a farmerrel nem igazén tudsz mellényúlni, hiszen mindenhez illik. De egy jó kis szellős lenvászon nadrág is remekül kombinálható inggel, pólóval egyaránt – és persze papuccsal.

Figyelj a színre!

A papucs nem egy univerzális darab, azaz nem passzol mindenhez, ami nyári. Érdemes a papucs stílusára, színvilágára figyelemmel lenni, mert meg fogja határozni az összképet. Egy sportos papuccsal például nem feltétlenül jó ötlet az utcán is mászkálni, inggel pedig kifejezetten furcsán néz ki, ellentétben a már említett bőr papucsokkal. Egy sportos pólóval azonban teljesen rendben van.

Ott vannak még a színek: mindenféle színben találhatsz papucsot, köztük barnát, feketét, szürkét, kéket, természetesen eltérő árnyalatokban. Érdemes a ruhatárad jellemző színvilágát szem előtt tartani, amikor választasz, vagy vehetsz akár egyszerre több papucsot is, hogy mindig legyen olyan, ami megfelelő az aktuális öltözékedhez.

Érezd magadénak!

Ez a legáltalánosabb szabály az öltözködésben, és persze a papucsviselésre is igaz: van, aki a lehető legtermészetesebbnek veszi, hogy a lábán van, és lazán elmegy benne bárhová, mások viszont nem érzik helyénvalónak, feszélyezi őket. Ha az utóbbiak közé tartozol, talán egy elegánsabb bőrpapuccsal meg tudsz békélni. Ha azonban nagyon távol áll tőled ez, akkor maradj a strandpapucsoknál a vízpart mellett, azokból is találhatsz szép számmal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában