Sport

2010.05.27. 11:21

Kis Károly marad a Paksi FC edzője

A 2010/2011-es idényben is Kis Károly lesz a Paksi FC vezetőedzője. A vezetés és a tréner szerdán este egyezett meg a folytatásról, a megállapodás egy évre szól.

TEOL

Kis Károly a 23. fordulóban, a Videoton ellen ült először vezetőedzőként a paksi kispadon, és a szezonban nyolc összecsapáson dirigálta ebben a pozícióban az atomcsapatot. Mérlege két győzelem, két döntetlen és négy vereség. Neki sikerült először győzelemre vezetnie a Paksot a tavaszi idényben: a 27. fordulóban a Diósgyőrt győzte le 1–0-ra a PFC.

– Amikor átvettem a csapatot, az volt a célkitűzés, hogy tartsam bent az együttest az NB I-ben – mondta Kis Károly. – Óriási volt a tét, hiszen a klub jövőjéről is szó volt. Egyáltalán nem volt mindegy ugyanis, hogy az élvonalban, vagy a második osztályban indulhat-e az új idény-ben Paksi FC. Sikerült kiharcolnunk a bentmaradást, így örömmel és megtiszteltetéssel mondtam igent az újabb felkérésre – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!