Sport

2011.03.22. 13:40

Ujhelyi Gábor nem marad a KSC-nél

A szezon végén távozik Ujhelyi Gábor, az Atomerőmű-KSC Szekszárd női csapatának vezetőedzője – közölte az NB I-es klub vezetése.

R. G.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Ujhelyi Gábor sokszor érthetetlenül szemlélte csapata produkcióját... (Fotó: Kiss Albert)
[/caption]

A tréner a gyenge szereplés miatt döntött úgy, hogy feláll a kispadról, miután az együttes nem került be a legjobb nyolc közé a felsőházi rájátszásba. Hozzátéve, hogy a csapatot sújtó példátlan sérüléshullám is belejátszott abba, hogy a KSC nem teljesítette az év eleji célkitűzést.

A közlemény szerint a vezetőség az edző felmondását április 30-i hatállyal elfogadta. Ez azt jelenti, hogy az alsóházi rájátszásban még Ujhelyi Gábor irányítja a szakmai munkát.


A vezetőség ugyanakkor azt is közölte, hogy a csapat felé elvárás a további helytállás, és hogy a KSC megszerzi a 9. helyet a bajnokságban. A jövőt illetően azt írták: a 2011/2012-es idényben a személyi feltételek átalakítását követően egy olyan csapatot szeretnének, amelyik sokkal jobban épít a saját nevelésű játékosokra.

Az Atomerőmű-KSC Szekszárd március 28-án, hétfőn kezdi a rájátszást, 18 órakor a Ceglédet fogadja a szekszárdi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!