kézilabda

2019.04.14. 19:49

Első csatáját megnyerte a Fekete Gólyák!

A Szekszárdi FGKC hazai pályán 23–21-re legyőzte a Dunaújvárosi KKA U19-es csapatát, ezzel a négy “döntőjéből” az elsőt sikerrel vette.

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Elszántságból jelesre vizsgázott a Szekszárd, amely az első félidő második felétől kézben tartotta a mérkőzést. A szünet utáni 18–10-es hazai vezetésnél mintha elkényelmesedett volna az FGKC, az újvárosiak emelni tudtak a tempón, de a gyorsabb játék több hibához is vezetett. A Szekszárd sem játszott sokkal kevesebb hibával, de győzni akarással kompenzálni tudta ezt, s végül a bennmaradáshoz fontos két pontot szerzett.

Folytatás két hét múlva, április 28-án, hazai pályán a Pázmánd-Gárdony ellen.

Női NB I/B, Nyugat, 19. forduló

Szekszárdi Fekete Gólyák KC–Dunaújvárosi KKA U19 23–21 (15–9)

Szekszárd, 250 néző. Vezette: Csányi T., Drinóczi

Szekszárd: Schell – SZITA 3, FARKAS A. 6, Nagy Sz. 3 (3), GYENIS 2, Fehér T. 4 (1), REISCH 5. Csere: Tóth B., Bíró F.

Hetesek: 7/4, ill. 8/6.

Kiállítások: 14, ill. 12 perc.

Tabajdi Ferenc, a szekszárdiak edzője: – Az első félidőben fegyelmezetten védekeztünk, ezt kértem a folytatásra is a szünetben. Ez nem mindig sikerült, a végére elfáradtunk és többet hibáztunk. Mégis elégedett vagyok a látottakkal, ez a játék elég lehet majd a győzelemre a Pázmánd és a Dorog elleni két nagyon fontos mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!