eldőlt a kérdés

2019.08.09. 09:40

Itt a válasz, hogy szabályos volt-e a Fradi gólja

Az egyik legnagyobb példányszámú horvát napilap eldöntötte a kérdést, hogy vajon szabályos volt-e a Ferencváros gólja a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Zgrb, 2019. augusztus 6. Sigr Dvid, a Ferencvros (k) s Komnen Andric, a Zgrb jtkosa (j) a labdarg Bajnokok Ligja selejtezjnek harmadik forduljban jtszott FTC - GNK Dinamo Zagreb els mrkzsen a zgrbi Maksimir Stadionban 2019. augusztus 6-n. MTI/EPA/Antonio Bat

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Antonio Bat

A magyar bajnok idegenben 1-1-es döntetlent játszott a horvát bajnokcsapattal a BL harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén – emlékeztet az Origó.

A Fradi az 59. percben Sigér Dávid fejesével egyenlített, de míg a meccsen jószerével senki, addig

a találkozó után többen is vitatták, hogy valóban teljes terjedelmével áthaladt-e a labda a gólvonalon, azaz, hogy szabályos volt-e a gól.

Nos, a kérdés eldőlt, méghozzá az egyik legnagyobb példányszámú horvát napilap, a Jutarnji List jóvoltából, akik megtalálták a vitát lezáró kamera képét. Íme a válasz, szabályos volt:

Ennél egyértelműbb bizonyítékra nincs szükség
Fotó: Jutarnji List

A Ferencváros–Dinamo Zagreb párharc visszavágójára augusztus 13-án kedden kerül sor a Groupama Arénában 20 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában