Sztárvilág

2009.03.02. 17:20

Még csak bölcsis, de már futnak a csajok Németh Kristóf kisfia után!

Nem egyszerű szegény férfiak élete, ezt már a maga 15 hónapjával Lóci is megtapasztalta. Nemrég ugyanis olyan cuppanós csókot kapott egy kislánytól, hogy Németh Kristóf fia szabályosan ledermedt!

Kiskegyed

Gyakorló szülőknek nem újdonság, hogy a bölcsis-ovis csoportokban vannak már „szerelmespárok”, hiszen a gyerekek is kiválogatják, hogy melyik társukat szeretik jobban. Németh Kristóf kisfia, Lóci is megtalálta szíve hölgyét, Lilike személyében. Mivel édesanyja, Niki szerint Lóci tiszta apja, nem csodálkozott azon sem, hogy a kislány olyasmit kezdeményezett, ami még a 15 hónapos szívtiprót is meglepte!

Anya, védj meg ettől a nőtől!

Lili egyszerűen „letámadta” Lócit, és cuppanós csókot adott a szájára. A kissrác kissé ijedten bár, de hősiesen tűrte a dolgot, igaz, hogy a biztonság kedvéért azért megnézte, merre van mamája, aki megvédi majd, ha a „galád nőszemély” többet akarna. „Lilike megfordult, és szájon csókolta Lócit. Lóci meg teljesen lemerevedett, és keresett engem, hogy akkor most hol van a védelem, de nem sírt. Úgyhogy hősiesen viselte az első csókját - mesélte Niki az RTL Bulvárnak. Azóta azonban Kristóf és Niki is észrevette, hogy Lóci, bármennyire is odavolt addig a kislányért, a csók óta nem nagyon keresi a társaságát. Talán túl gyors volt neki a tempó! Szerencsére szülei csak két-három év múlva szeretnének ismét babát vállalni, így a kistesó már nem lesz ilyen rémisztő élmény Lócinak.

Még szerencse, hogy itthon történt!

Nagy mázlija van a kicsi lánynak, hogy nem épp Amerikában ragadtatta el magát, már ami a csókot illeti. A tengerentúlon ugyanis csak azért hívtak rendőrt az óvónők egy 5 éves kissrácra, mert megfogta a neki tetsző kislány kezét és adott egy puszit az arcára! Szerencsére itthon senki sem érzi úgy, hogy egy bölcsis cuppantás szexuális zaklatás lenne!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!