Sztárvilág

2009.03.02. 17:20

Még csak bölcsis, de már futnak a csajok Németh Kristóf kisfia után!

Nem egyszerű szegény férfiak élete, ezt már a maga 15 hónapjával Lóci is megtapasztalta. Nemrég ugyanis olyan cuppanós csókot kapott egy kislánytól, hogy Németh Kristóf fia szabályosan ledermedt!

Kiskegyed

Gyakorló szülőknek nem újdonság, hogy a bölcsis-ovis csoportokban vannak már „szerelmespárok”, hiszen a gyerekek is kiválogatják, hogy melyik társukat szeretik jobban. Németh Kristóf kisfia, Lóci is megtalálta szíve hölgyét, Lilike személyében. Mivel édesanyja, Niki szerint Lóci tiszta apja, nem csodálkozott azon sem, hogy a kislány olyasmit kezdeményezett, ami még a 15 hónapos szívtiprót is meglepte!

Anya, védj meg ettől a nőtől!

Lili egyszerűen „letámadta” Lócit, és cuppanós csókot adott a szájára. A kissrác kissé ijedten bár, de hősiesen tűrte a dolgot, igaz, hogy a biztonság kedvéért azért megnézte, merre van mamája, aki megvédi majd, ha a „galád nőszemély” többet akarna. „Lilike megfordult, és szájon csókolta Lócit. Lóci meg teljesen lemerevedett, és keresett engem, hogy akkor most hol van a védelem, de nem sírt. Úgyhogy hősiesen viselte az első csókját - mesélte Niki az RTL Bulvárnak. Azóta azonban Kristóf és Niki is észrevette, hogy Lóci, bármennyire is odavolt addig a kislányért, a csók óta nem nagyon keresi a társaságát. Talán túl gyors volt neki a tempó! Szerencsére szülei csak két-három év múlva szeretnének ismét babát vállalni, így a kistesó már nem lesz ilyen rémisztő élmény Lócinak.

Még szerencse, hogy itthon történt!

Nagy mázlija van a kicsi lánynak, hogy nem épp Amerikában ragadtatta el magát, már ami a csókot illeti. A tengerentúlon ugyanis csak azért hívtak rendőrt az óvónők egy 5 éves kissrácra, mert megfogta a neki tetsző kislány kezét és adott egy puszit az arcára! Szerencsére itthon senki sem érzi úgy, hogy egy bölcsis cuppantás szexuális zaklatás lenne!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!