Sztárvilág

2009.10.16. 16:10

Újra van műsora a kirúgott tévésnek!

Nem sokáig maradt munka nélkül Juszt László, a köztévétől menesztett műsorvezető. Már a héten beszélgetős műsorral jelentkezik az ATV-n.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Vasárnap már egy másik tévécsatorna képernyőjén bukkan fel.
[/caption]Régi-új munkahelyén, az ATV képernyőjén láthatjuk viszont a közszolgálati televíziótól nemrégiben (költségtakarékosság okán) elbocsátott Juszt Lászlót. Vasárnap este a Magánbeszélgetések című műsorral jelentkezik, amely így visszatér arra a csatornára, ahonnan indult. Juszt első vendége Fényes Kató lesz, aki Karády Katalinnal egy korszakban volt híres énekesnő, most azonban egy szükséglakásban tengődik Münchenben. A hírek szerint Magánbeszélgetések műsora mellé egy szórakoztató műsort is tervez a csatornán, de ennek részletei még nem nyilvánosak. A tévé ügyvédje című műsor természetesen nem mehet tovább – nyilatkozta a Blikknek a műsorvezető – hiszen a potenciális hirdetőknek nem lehet beszólni



A Magyar Televízió nemrégiben költségcsökkentésre hivatkozva menesztett jó néhány szakembert. Köztük olyanokat is, akik már hosszú idő óta dolgoztak a köztévé két csatornájának valamelyikén. Juszt mellett például Vitray Tamásnak és Szinetár Miklósnak is távoznia kellett.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!