Gránit fesztivál

2017.08.15. 11:00

Vetélkedés főzésben, fociban

Fergetegesen jól sikerült az idei Mórágyi Gránit Fesztivál. Voltak szórakoztató programok, hagyományőrző és moderntánccsoportok léptek fel, volt rally és terápiás kutyabemutató, játékok, kiállítás, habparti és főzőverseny.

Hargitai Éva

Óriási siker volt az Irigy Hónaljmirigy

Forrás: Szilágyi Zsolt

Idén is nagy sikerrel bonyolódott le nemrég Mórágyon a Gránit Fesztivál, a település legnagyobb volumenű rendezvénye.

Már az augusztus 4-i, pénteki felütés is nagyon jól sikerült, hiszen fergeteges sikert aratott az Iregszemcse Térségi Amatőr Társulat Egy csók és más semmi című előadása, megalapozva a hagyományos Folkkocsma hangulatát. Szombat délelőtt a helyi erők a testvértelepülések, Bajmok és Fél focicsapataival mérték össze erejüket barátságos mérkőzések keretében – tájékoztatta lapunkat Glöckner Henrik polgármester. Természetesen volt főzőverseny is, amelyen a zsűri megítélése szerint a legjobb étket a bátai, a második legjobbat a féli csapat készítette, a harmadik helyezés maradt helyben.

Sokan voltak kíváncsiak Gájer Bálint swingénekes műsorára, az Irigy Hónaljmirigy együttes pedig óriási sikert aratott. Persze voltak szórakoztató programok, hagyományőrző és moderntánccsoportok léptek fel, volt rally és terápiás kutyabemutató, játékok, kiállítás, habparti. A fesztivál hagyományosan vasárnap a Rohmann Henrik tiszteletére szervezett koncerttel ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában