Teol.hu podcast

2024.04.15. 16:00

„Erőltetetten nem lehet jó szövegeket írni”

Dahud Emil

Már tizennégy évesen zenekart alapított társaival. Karrierjük nem indult zökkenőmentesen: logisztikai problémáik miatt nehezen jutottak el koncertezni, és így a rajongók szívéhez sem kerülhettek közelebb. Mondhatjuk úgy is, hogy a banda tagjai függtek a szüleiktől.

Petrits Norbert, a zenekar gitárosa. Fotó: TEOL

Ha meghallgatjuk a MindsHall számait, talán az elsők között jut eszünkbe az AWS és Siklósi Örs személye, különösen a Várnék című daluk esetében. Petrits Norbert, a zenekar gitárosa a Hír.FM magazinműsorában többek között azt is elmondta, az emberek gyakran hasonlítják őket az országosan ismert együtteshez.

Norbert nemcsak azért tölt be fontos szerepet a banda életében, mert ő az egyik gitáros. A dalok szövege és az alap megírása is nagyrészt az ő feladata.

A szekszárdi metal bandának már elérhető az Álarc nevű albuma. Ezzel kapcsolatban a fiatalember elmondta, hogy tíz számot tartalmaz. Hozzátette, nem szokták elsietni az albumkészítést, mert egy dalnak a megírása is időt igényel. Erőltetetten nem lehet jó szövegeket írni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában