Választások

2024.04.16. 10:21

Nagy Roland indul Dombóvár 3. választókörzetében

Két ciklusban már volt képviselő Dombóváron, most újra indul Nagy Roland.

Révészné Hanol Erzsébet

Pintér Szilárd és Nagy Roland Fotó: Facebook

Nagy Roland két cikluson keresztül, 2010 és 2019 között már volt képviselő, és Pintér Szilárd, Dombóvár fideszes polgármesterének felkérésére ismét elindul a város 3. választókörzetében. Régóta aktív szerepet vállal a település közéletében, hiszen tizennyolc éve segíti az önkormányzati bizottságok munkáját is. Szívügye Dombóvár, ahol az egész eddigi életét leélte, és úgy látja, a közeljövőben komoly fejlődésnek indulhat a város. Az oktatás, a sport, a kultúra és az ifjúságnevelés terén szerzett tapasztalataival ehhez szeretne hozzájárulni.

Huszonegy évig dolgozott pedagógusként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Esterházy Miklós Technikumban, 2021-től pedig a Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Óvoda főigazgatói posztját tölti be. Emellett úszóedzőként is tevékenykedik – árulta el a Pintér Szilárd és csapata nevű Facebook-oldalon közzétett bemutatkozó videóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában