olimpia

2021.07.25. 10:41

A bronzéremért csatázhat Pupp Réka

B. S.

Mint azt korábban megírtuk, Pupp Réka két nagyszerű győzelem után a négy közé jutásért rendezett mérkőzésen maradt alul, s így folytathatta a vigaszágon.

Itt előbb az idei Ázsia-Óceánia bajnokság győztesével, a dél-koreai Pak Da Szollal találkozott. Pupp jól kezdett, 50 másodperc letelte után egy belső combdobással vazari értékű akciót hajtott végre, majd többször is földharcban próbálkozott, karfeszítéssel operált. Vissza volt azonban még több mint három perc, azonban Réka végig rendkívül keményen, agresszívan küzdött ázsiai ellenfele ellen, aki nem tudott mit kezdeni ezzel a lendülettel és akarással.

„Próbáltam maximálisan felszívni magam erre a mérkőzésre – mondta Pupp Réka. – Igazából szeretem ezeket a visszameccseket, mert egy vereség után felspannol és pluszenergiákat ad, hogy igenis megmutassam: képes vagyok az éremért menni. Jól sikerült a néhány órás pihenő, ami után mindent beletettem ebbe a küzdelembe. Ettem, ami nagyon fontos, kicsit aludtam is – amennyire sikerült –, és utána már jött is a meccs…”

A paksiak kiválóságára a világranglistán negyedik olasz Odette Giuffrida vár a magyar idő szerint 11:08 perckor kezdődő a bronzmeccsen.

Borítóképünk: Pupp Réka (szemben) a bronzéremért lép tatamira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!