Digitália

2023.09.23. 06:00

Stílusos, egészségközpontú és sportos okoseszközöket mutatott be a Huawei

A „Fashion Forward” koncepció a viselhető technológia újradefiniálását tűzte ki célul, ötvözve a divatot a csúcstechnológiával.

MW

Forrás: Huawei

A bemutatott termékek között szerepel a népszerű okosóra-sorozat legújabb tagja, a Huawei Watch GT 4, a Huawei FreeBuds Pro 3 vezeték nélküli fülhallgató, valamint

a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája, a Huawei Watch Ultimate Gold Edition.

Emellett saját edzésprogramot is meghirdetettek a barcelonai eseményen.

A Watch GT 4 okosóra-modellek a GT zászlóshajó szériájának legújabb tagjai, amelyek továbbfejlesztett kialakítással, erőteljes egészségügyi- és fitnesz funkciókkal érkeznek. A 46, valamint 41 mm átmérőjű modellverziók a Fashion Forward koncepció jegyében merész stílusbeli előrelépéssel és új dizájnelemekkel érkeznek a klasszikus GT-sorozathoz képest, miközben megtartják elődeik modern esztétikáját.

Az eszköz ugyanakkor nemcsak megjelenésében, hanem tudásában is többet nyújt elődeinél: megújult a Tevékenységgyűrűk funkció, itt debütál a Maradjon Fit app, s fejlődött az egészségmenedzsment lelkét nyújtó technológia is, így az új TruSeen 5.5+ verzió által mért egészségi adatok pontosságát MI-alapú méréssel támogatja.

Az Ultimate Gold Edition a gyártó első 18 karátos arannyal bevont okosórája. A gyártó teljes potenciálját demonstrálva aranyszínű óratokkal és koronával rendelkezik, melybe gyémántfejes gravírozási eljárással 3D trapéz formájú minta került. A PVD (fizikai gőzfázisú leválasztással készült) aranyszínű titánium szíj pillangó csattal érkezik, ezek mind egyedi vizuális élményt kínálva felhasználójuknak: a dizájn úgy vonzza a tekinteteket, hogy közben visszafogott megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Forrás: Huawei

A FreeBuds Pro 3 kiegyensúlyozott esztétikumot kínál kategóriájában egyik vezető audiotechnológiával és továbbfejlesztett hangélménnyel. Egyrészes, nanofeldolgozású üveganyagból készült üvegházzal, valamint kettős meghajtóval rendelkezik a tisztább magasabb hangzás és ütős basszus érdekében. Emellett továbbfejlesztett tripla adaptív hangszínszabályzó technológiával (Triple adaptive EQ) szerelték fel, így autentikus hangminőséget biztosít.

A barcelonai eseményen emellett bemutatták a vadonatúj Huawei Eyewear II okosszemüveget, amely 2.0 akusztikai dizájnnal és háromszoros hívás-zajszűréssel büszkélkedhet, továbbá bejelentették a Huawei MatePad 11” PaperMatte Edition táblagépet is, amely a szem kényelmét új szintre emelve papírszerű tapintási és képernyőélményt nyújt.

A Huawei az eseményen bejelentette a Pamela Reif-fal közösen létrehozott fitneszedzés-programját is, amely kizárólag a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül érhető el ingyenesen. Ez Pamela néhány legismertebb edzését tartalmazza majd, kifejezetten arra szabva, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet hozhassák ki önmagukból és az okosórájuk fitnesz- és egészségfunkcióiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!