MCS FIFA 21 Xbox-PS4 déli régió harmadik forduló

2020.11.20. 17:57

Íme az MCS FIFA 21 csoportmérkőzéseinek harmadik fordulója a déli régióban

Egy játékosnak már csak formalitás a mostani meccse, a többiek viszont nem nagyon hibázhatnak, ha a továbbjutásban reménykednek.

Az xboxosoknál a mai nap sok mindenről dönthet, ha sikerül bárkinek is nyernie, hiszen ez a csoport nagyon egyben van, hárman is 6 ponttal állnak a tabella élén. Sero egyelőre veretlen, így ő várja a legjobb helyzetből ezt a játéknapot, de a többieknek is lesz hozzá egy-két szava.

Endline számára a csoport legerősebbje ellen kell bizonyítania, hogy ott van a helye a legjobb nyolcban, ami nem lehetetlen, hiszen HorvathG már mondhatni továbbjutott, de azért félvállról biztos nem veszi majd a meccset. Mokosnak pedig nem fér bele a hibázás, még akkor sem, ha esetleg Endline kettős vereséget szenvedne, gyurma azonban nem lesz egyszerű ellenfél, hiszen az első pontjaira hajt, amivel ő is versenybe szállhatna a továbbjutásért.

November 20-21-én az alábbi párosításokat rendezik meg a déli régióban:

Xbox One – november 20. (péntek)

18:00 – Csongrádi Turulok (ManlyDan) vs. Tolnai Hercegek (Mogyi)

20:30 – Bács-Kiskun Betyárok (Sero) vs. Somogyi Sasok (borospeter23)

PS4 – november 21. (szombat)

10:00 – Csongrádi Turulok (EndLine03) vs. Bács-Kiskun Betyárok (mokosg)

12:00 – Csongrádi Turulok (EndLine03) vs. Tolnai Hercegek (HorvathG_)

12:30 – Bács-Kiskun Betyárok (mokosg) vs. Somogyi Sasok (gyurma)

A Megyék Csatája FIFA 21 közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook-oldalán követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!