leugrott és elszaladt

2017.09.01. 14:22

Mi lehet ez a furcsa lény?

A fél internet azt találgatja, vajon mi látható a videón.

Rejtélyes lényekről ősidők óta vannak feljegyzések, az internet világában azonban döbbenetes mértékben megszaporodtak az ilyen esetek. Míg néhány éve még a Loch Ness-i szörny rejtélyével volt elfoglalva mindenki, azóta számos más eset okozhat fejtörést nekünk. Mint a mostani is.

Az alábbi videó készítője a leírás szerint éppen kiugrott biciklizni egy közeli ösvényre, hogy felvételeket készítsen jövőbeni bringás videókhoz, ám amit látott, egészen megdöbbentette.

Az egyik, magas falakkal körülvett ösvényen ugyanis hirtelen egy furcsa állat ugrott elé, mire azonban a srác visszanézett, a lény már nem volt sehol. A leírás szerint az állat nagyon gyorsan és nagyon halkan mozgott.

Íme a videó (a lényeg 0:35-nél kezdődik):

Az internet népe természetesen rögtön felbolydult, sokan ismeretlen lényre, illetve CGI-ra (számítógépes effekre) gyanakodnak, de vannak, akik komolyan veszik a dolgot, ők leginkább valami majomféleségre tippeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!