Letartóztatták

2017.10.05. 10:21

Steiner Kristóf rosszkor volt rossz helyen

Az egykori műsorvezető pechjére egy hozzá hasonló kinézetű fiú ellen adtak ki körözést, és az izraeli rendőrség azt hitte, elfogták az elkövetőt…

Forrás: wikimedia.org / www.mateczaban.com /

Fotó: Czabán Máté

Egy utcán járkáló fiatal Tel-Avivban rátámadt egy autóban ülő nőre, az áldozat pedig az eset után olyan személyleírást adott, ami pontosan illett Kristófra – olvasható a borsonline.hu oldalán.

- Kedden besétáltam a bankomba, hogy pénzt utaljak, mire odajöttek hozzám a rendőrök és közölték, hogy letartóztatnak – idézte fel a történteket a Borsnak Steiner Kristóf, akit rögtön hűvösre is tettek a zsaruk.

Elárulta, hogy nem engedték beszélni a barátjával sem, így nem tudott ügyvédet hívni. Egyedül hallgatták ki és szilárdan meg voltak győződve arról, hogy a kamera által rögzített felvételeken ő látható. Később sem sikerült meggyőznie a hatóságokat, és bár szabadon engedték, jelenleg is eljárás folyik ellene.

Kristóf elmondta, nem használhatja a bankszámláját, bármilyen szabályszegésért 300 000 forintot köteles fizetni, de amint lezárult a nyomozás, perre viszi az ügyet, amíg meg nem térítik az őt ért károkat.

Steiner Kristóf korábbi celebéletét maga mögött hagyva az utóbbi időben gasztrológiai szakértőként nyilvánult meg a médiában. Idén tavasszal, magyarországi látogatásának alkalmával a mindmegette.hu csapata készített vele egy videót:

Borítókép: Steiner Kristóf

wikimedia.org / www.mateczaban.com / Czabán Máté

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában