különleges felkérések

2019.01.08. 11:39

Pörgősen indítja az évet Zséda

A Blake zenekar vendége lesz, majd Németországban zsűrizik.

Mint ahogy nemrégiben mi is megírtuk, nem mindennapi koncert érkezik január 18-án Budapestre, egy nappal később pedig Debrecenbe. Az angol hercegi pár osztálytársaiból verbuválódott, klasszikus crossovert előadó Blake már a debütáló albumával nagyot robbantott: 2008-ban a Classical Brit Award gála dobogós helyén végeztek, ahol elnyerték az Év Albuma díjat, és a Top 20 Pop Chart listájára is felkerültek.

A fiúcsapat minden alkalommal egy helyi énekest is felkér vendégművésznek, itthon ez a megtiszteltetés Zsédát érte.

Nagyon örültem neki, hogy engem választottak. Amikor elkezdtünk beszélgetni, nagyon gyorsan egy hullámhosszon voltunk. Boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a koncertnek. Tetszik, amit csinálnak, ahogy csinálják, nagyon jó ízléssel dolgozzák fel a dalokat, tényleg az egyik legjobbak ebben a műfajban

– mesélte az énekesnő.

Arról azonban, hogy mi lesz a repertoáron, egyelőre nem akar részletesen beszélni.

Olyan dalokat választottunk, amelyek hozzájuk és hozzám is közel állnak. Nagy ívű, igazi világslágerek lesznek, de nem szeretném a meglepetést lelőni. Annyit azonban elárulok, hogy Zséda dal is lesz a repertoárban. Leginkább az volt a szempont, hogy együtt jók legyünk benne, passzoljon a Blake-hez és hozzám is.

– tette hozzá.

Zsédának jól indul az éve, hisz’ nem a Blake az egyetlen, aki határainkon túlról is felfigyelt az énekesnőre.

A német és a svájci eurovíziós válogatóba is meghívták a nemzetközi zsűribe.

Míg a svájci versenyzőket csak mailben kellett értékelni, a német válogatóra Berlinbe utazik majd az énekesnő, hogy az élő show-ban is részt vegyen.

Nagyjából a Blake-felkéréssel egyszerre jött Németországból is a felkérés. Nem lehet mondani, hogy unalmasan indul ez az év, már most annyi izgalmas és érdekes dolog került a naptárba, hogy kíváncsian várom a folytatást

– mondja Zséda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában