Fordulat

2022.07.29. 12:28

Béres Alexandra is feljelentést tett a Schobert Norbit gyalázó oldal kapcsán

Nem Schobert Norbiék az egyetlenek, akik a rendőrséghez fordultak: Béres Alexandra is megtette a jogi lépéseket a neve bemocskolása miatt. Úgy gondolja, hogy hamarosan kiderül, ki az, aki a Schobert Norbi-ügy hátterében áll és már nyolc éve gyalázza a családot egy Facebook-oldalon keresztül.

Schobert Nobiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit, és feljelentést tettek. Egy hete arról kezdtek pletykálni, hogy Béres Alexandra állhat a lejárató platform hátterében, aki azt nyilatkozta, egyedül csak a saját oldalát kezeli. Most elárulta: ő is tett feljelentést. 

 Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást.

Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. 

Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!" - mondta a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában